Over Linze

Wie is Linze Veenstra?

Wie ben ik

Ik ben Linze Veenstra en geboren op 21 maart 1965 in Drachten. Na de MAVO te hebben afgerond heb ik besloten de administratieve kant op te gaan. Na het behalen van mijn MEAO-diploma ben ik gaan werken op de administratie van een wegenbouwbedrijf. In deze 12 jaar heb ik veel geleerd wat er in de bouw speelt en heb ik eveneens veel ervaring opgedaan met de salarisadministratie. Mijn volgende carrièrestap was hoofd van een kleine wegenbouwonderneming. In de tussentijd heb ik een tweetal opleidingen gevolgd namelijk ASCO 1 en 2 (assistent controller). Na 6 jaar heb ik een uitstapje gemaakt naar de accountancy. Hier heb ik anderhalf jaar gewerkt en het derde jaar van de accountancyopleiding afgerond. Hoewel het werk ontzettend leuk was heb ik samen met het bedrijf besloten hierin niet verder te gaan. De vennoot van het accountantsbedrijf heeft mij bij een klant aanbevolen. Voor dit bedrijf (een Nederlandse dochter van een Amerikaanse moedermaatschappij heb ik bijna 7 jaar gewerkt. Hier heb ik veel internationale ervaring opgedaan en de gehele administratie opnieuw ingericht. Als lid van het Management Team veel bedrijfsmatige beslissingen genomen over diverse factoren, zoals het opzetten van een voorraadsysteem, implementatie van een boekhoudpakket, management rapportage en was ik het aanspreekpunt voor verzekeringen, pensioenen en bank. Door mijn opleiding HOFAM is mijn sterk analytische kijk verder doorontwikkeld. Bovendien kan ik door mijn competenties goed communiceren met verschillende afdelingen binnen een organisatie.
Mijn gedane ervaringen bij bovenstaande bedrijven zet ik in om u optimaal bedrijfsmatig te ondersteunen. Ik begrijp wat bij een onderneming speelt en mijn adviezen zijn op de praktijk gericht.

Waarom doe ik dit:

Het boeiende van mijn beroep is dat je met allerlei mensen in contact komt die hun plezier, enthousiasme en passie uit hun onderneming halen. Om samen met (beginnende) ondernemers te sparren zie je dat alles helder in kaart wordt gebracht en er meer overtuiging bij de ondernemer komt, waaruit ik mijn plezier en enthousiasme haal.

Wat kan ik u bieden:

Men noemt mij wel eens een koele nuchtere fries, dat wil zeggen dat ik in alle situaties rustig blijf. Mijn ervaring die ik tot nu toe heb is dat dit ik de ondernemer rust en overzicht biedt. Ik probeer in de zelfde taal met u te communiceren, zodat het allemaal in begrijpelijke overkomt. De administratie en de fiscale aspecten kunnen ingewikkeld zijn en de zorgen die u hier over zou kunnen hebben kan ik bij u wegnemen. In overleg met u kijken wij wat nodig is om de onderneming optimaal te laten presteren. Dit kan inhouden dat u zelf een deel van de administratie voert of geheel bij mij onder brengt. Daarnaast krijgt u gevraagd en ongevraagd adviezen, zodat u de juiste beslissingen neemt.