Waarom een goede administratie de motor voor uw bedrijf is

Veel ondernemers weten wel dat een goede administratie erg belangrijk is, maar houden er toch een rommelige, onoverzichtelijke en incomplete boekhouding op na. Dit is zonde, want een goede administratie is de motor voor uw bedrijf. Waarom een goede administratie zo belangrijk is voor u als ondernemer, leest u op deze pagina.

Het beste bedrijfsbeleid met een goede administratie

Het beleid van uw organisatie bepaalt welke kant u met uw bedrijf op gaat. U kunt echter alleen een goed bedrijfsbeleid opstellen als u precies weet wat er binnen uw organisatie speelt. Dit betekent dat u alle relevante bedrijfsresultaten nodig heeft om een goed beleid op te kunnen stellen. Deze resultaten heeft u alleen als u een goede administratie heeft.

Zonder goede administratie is het onmogelijk een op bedrijfsresultaten gebaseerd bedrijfsbeleid op te stellen. Dit betekent dat u nooit met een optimaal bedrijfsbeleid kunt werken. Op de lange termijn kan dit voor grote problemen zorgen.

Kansen en bedreigingen herkennen

Een goede administratie helpt u niet alleen een goed bedrijfsbeleid op te stellen, maar helpt u ook kansen en bedreigen te herkennen. Niet als het al te laat is, maar als u nog iets met deze kansen en/of bedreigingen kunt doen. Alleen als u een goede administratie heeft, kunt u bijvoorbeeld zien dat u geld laat liggen of juist te veel geld uitgeeft. Dit betekent dat u alleen met een goede administratie op deze zaken in kunt spelen. Is uw administratie rommelig, onoverzichtelijk en incompleet, dan laat u kansen liggen en ziet u bedreigingen te laat.

Een goede administratie? Besteed uw boekhouding uit

Wilt u een goede administratie binnen uw bedrijf, maar heeft u geen idee hoe u uw boekhouding moet organiseren? Dan kunt u uw boekhouding uitbesteden aan een professional. Ook als u geen tijd heeft om een goede administratie te organiseren, kunt u de boekhouding beter uitbesteden. Zo kunt u uw goede administratie gebruiken als de motor voor uw bedrijf, zonder dat u hier al te veel tijd in hoeft te steken.

Meer weten over het uitbesteden van uw boekhouding? Neem dan gerust contact met mij op, want ik vertel u graag meer over mijn dienstverlening. Ook als u een afspraak wil maken om eens over de administratie van uw bedrijf te praten, kunt u contact opnemen. Ik kom graag een keer bij u langs om persoonlijk kennis te maken.

Geplaatst in Geen categorie.