Het persoonlijkste administratiekantoor van Drachten

Veel ondernemers willen hun administratie wel uitbesteden, maar willen hun belangrijke papieren niet zomaar aan iedereen geven. Vindt u het ook belangrijk dat u een betrouwbare en ervaren boekhouder in kunt huren, waar u echt een klik mee heeft? Dan kunt u uw boekhouding uitbesteden aan Linze Veenstra: het persoonlijkste administratiekantoor van Drachten.

 

Een georganiseerde administratie

Een goede administratie is een georganiseerde administratie. Ik kan u helpen uw zakelijke en/of persoonlijke administratie optimaal te organiseren. Zo heeft u niet alleen snel de belangrijkste cijfers van uw bedrijf bij de hand, maar kunt u bovendien optimaal profiteren van bepaalde fiscale voordelen. Alleen als u een georganiseerde administratie heeft, kunt u namelijk zien welke fiscale voordelen en regelingen op uw bedrijf van toepassing zijn.

 

En vindt u het prettig om zelf ook op een bepaalde manier bij te dragen aan een georganiseerde administratie? Dan is dit zeker mogelijk. Ik kan uw administratie helemaal uit handen nemen, maar u kunt ook op een bepaalde manier en een bepaald niveau betrokken blijven bij de boekhouding van uw bedrijf.

 

Persoonlijk advies van een professional

Ik behandel mijn klanten niet als nummertjes, maar als mensen. Zo denk ik altijd actief mee met mijn klanten en geef ik graag persoonlijk advies om bepaalde zaken in de organisatie te verbeteren. Als ik denk dat u bepaalde zaken beter anders kunt doen, zal u dit zeker van mij horen. Het persoonlijke advies dat ik geef, maakt mijn administratiekantoor dan ook het meest persoonlijke administratiekantoor van Drachten.

 

Vindt u het belangrijk dat uw boekhouder geen afstandelijke dienstverlener is, maar juist persoonlijke dienstverlening biedt? Dan kom ik graag een keer langs om kennis te maken. Bij mij bent u geen nummertje, maar wordt u behandeld als compleet uniek persoon met een geheel unieke organisatie en boekhouding.

 

Meer weten? Neem contact op

Wilt u meer weten over mijn dienstverlening? Neem dan gerust contact met mij op. Ik help u graag door al uw vragen te beantwoorden. Zo kan ik u vertellen wat ik voor u kan betekenen, maar ook welke tarieven ik voor mijn dienstverlening hanteer en hoe ik u bij uw eigen administratie kan betrekken. Ook als u uw administratie graag uit wil besteden aan een persoonlijk administratiekantoor, kunt u contact met mij opnemen. Ik kom graag een keer bij u langs om kennis te maken.

Geplaatst in Geen categorie.