Kies voor een boekhouder in Drachten

Bent u als ondernemer actief in Drachten en omgeving? Dan kunt u het beste een boekhouder uit de regio kiezen om uw administratie uit te besteden. Administratiekantoor Linze Veenstra is, net als u, actief in Drachten en de omgeving van deze woonplaats.

Waarom een boekhouder in Drachten?

Werkt en woont u in Drachten, dan raden wij u aan in zee te gaan met een administratiekantoor uit dezelfde regio. Door met een administratiekantoor uit uw woon- en/of werkomgeving in zee te gaan, kunt u altijd snel schakelen. Wilt u bijvoorbeeld persoonlijk langs komen om een belangrijk document voor te leggen? Dan bent u in een mum van tijd op kantoor. Wilt u dat uw boekhouder bij u langs komt om het een en ander door te nemen, dan hoeft u nooit lang te wachten. Omdat de boekhouder uit dezelfde regio komt, is hij in een mum van tijd bij u op locatie.

Verder is het prettig om met een boekhouder te werken die in exact dezelfde omgeving werkt als u, simpelweg omdat deze boekhouder de ins en outs van deze regio kent. U werkt niet met een afstandelijke boekhouder samen, maar u krijgt persoonlijke service van een boekhouder die u in het weekend ook gewoon in de supermarkt tegen kunt komen. Zeker als u persoonlijke dienstverlening belangrijk vindt, is dit een groot voordeel.

Linze Veenstra: uw persoonlijke boekhouder

Linze Veenstra is een professionele, ervaren en persoonlijke boekhouder met een kantoor in Drachten. Ik help ondernemers met een bedrijf in Drachten, maar ik ondersteun ondernemers net buiten deze woonplaats ook met hun administratie. Ik kan diverse taken voor u uit handen nemen, om uw boekhouding optimaal te organiseren. Zo kan ik de aangifte omzetbelasting voor u indienen, maar kan ik ook de aangifte inkomstenbelasting voor u inleveren bij de Belastingdienst, begrotingen maken, prognoses opstellen en een complete jaarrekening voor u opstellen.

En wilt u uw administratie het liefst zelf organiseren, maar wel met een beetje professionele ondersteuning? Dan kan ik u ook helpen. Ik kan uw volledige boekhouding overnemen, maar ik kan u ook helpen uw administratie zelf te organiseren.

 Meer weten? Neem contact op

Wilt u meer weten over de diensten die ik aanbied als professionele, ervaren en persoonlijke boekhouder? Neem dan gerust contact met mij op. Ik beantwoord uw vragen graag. Ook als u een afspraak wil maken om een keer kennis te maken, kunt u contact met mij opnemen. Ik kom graag bij u langs om over de boekhouding van uw organisatie te sparren.

 

Geplaatst in Geen categorie.