Detachering

Professionele ondersteuning bij detachering

U heeft extra mankracht nodig binnen uw bedrijf, maar u wilt geen vaste arbeidskrachten aannemen. Wilt u tijdelijk personeel inhuren, dan kunt u dit regelen door middel van detachering. Heeft u geen ervaring met detachering? Dan kan ik u professionele ondersteuning bieden bij het detacheren van personeel voor uw organisatie. Als ervaren en betrouwbare boekhouder uit Drachten weet ik precies hoe detacheren werkt, maar ook hoe het detacheren van personeel geregeld moet worden.

Detacheren: waarom interessant?

Detacheert u personeel, dan huurt u dit personeel tijdelijk in. Het tijdelijk inhuren van personeel kan interessant zijn om diverse redenen. Ten eerste is het interessant om iemand tijdelijk in te huren als u op projectbasis werkt. Heeft u nu extra mankracht nodig, maar heeft u dit extra personeel niet meer nodig als het betreffende project afgelopen is? Dan is detacheren zeker interessant.

Ook is detacheren interessant als u te maken heeft met ziekteverzuim onder uw huidige personeel, als u geld wil besparen op accountantskosten of als u een verandertraject door wil voeren. En wilt u wel extra personeel aannemen, maar weet u nog niet of een vaste arbeidskracht rendabel is voor uw bedrijf? Dan kan detachering ook interessant zijn voor u. Door tijdelijk personeel te detacheren, komt u er vanzelf achter of het aannemen van extra arbeidskrachten wel of niet rendabel en interessant is voor uw bedrijf.

Detachering met een ervaren boekhouder

Heeft u geen ervaring met detachering? Dan help ik u graag om het detacheren van personeel binnen uw organisatie op de juiste manier te laten verlopen. Door de verschillende boekhoudpakketten en mijn snelle doorgronding van een boekhoudpakket, gaat uw administratie zonder enige stagnatie door bij het detacheren van personeel. Dit betekent dat u flexibel blijft in de bezetting, terwijl u de kosten van de detachering van personeel zo laag mogelijk houdt. U loopt geen risico bij ziekte en betaalt geen werkgeverslasten, maar u heeft wel extra mankracht binnen uw organisatie als u hier behoefte aan heeft.

Als professionele boekhouder uit Friesland kan ik u helpen met projectadministratie, salarisadministratie, het implementeren van een nieuw boekhoudpakket, het opzetten van een managementrapportage en het verzorgen van de administratie bij de vervanging van personeel bij ziekte.

Meer weten? Neem contact met mij op

Wilt u meer weten over de diensten die ik als professionele boekhouder uit Smallingerland en omgeving aanbied? Neem dan contact met mij op, want ik kan al uw vragen over mijn dienstverlening beantwoorden. Wilt u vrijblijvend kennis maken met deze boekhouder uit Drachten? Maak dan een afspraak voor een geheel gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek op een locatie naar wens in heel Friesland.