Administratiekantoor Drachten

Administratie door een ervaren boekhouder

Veel ondernemers zien de administratie van hun bedrijf als lastenverzwaring en kostenaspect. Het organiseren van een goede administratie kost inderdaad veel tijd en energie, maar een goede administratie laat ook zien hoe goed u bezig bent met uw bedrijf en – niet geheel onbelangrijk – of u uw investering in uw eigen bedrijf heeft terugverdiend. Wilt u een succesvol bedrijf runnen, dan is een goede administratie simpelweg onmisbaar.

Heeft u geen tijd om uw eigen administratie te voeren of heeft u simpelweg geen idee hoe u dit moet doen? Dan kunt u uw administratie uitbesteden aan een ervaren en professionele boekhouder in Drachten.

Het belang van een goede administratie

Een goede administratie is erg belangrijk voor u als ondernemer. De cijfers van uw bedrijf laten u namelijk niet alleen zien hoe u presteert als ondernemer, maar ook wat u mogelijk moet doen om uw bedrijf nog beter te laten presteren. Met de cijfers van uw bedrijf kijkt u namelijk niet alleen naar het verleden, maar ook naar de toekomst. Blijf ik in de toekomst geld verdienen? Kan ik uitbreiden? Moet ik personeel aannemen? Kan ik later wel met pensioen? Het zijn allemaal vragen die u enkel kunt beantwoorden als u een goede administratie voert.

Wat kan ik voor u doen?

De meeste ondernemers hebben het ontzettend druk. Omdat ze 7 dagen per week bezig zijn met de core-business van hun bedrijf, hebben ze helemaal geen tijd om een goede administratie in te richten en deze administratie ook bij te houden. Heeft u hier ook moeite mee of heeft u simpelweg niet voldoende kennis en ervaring om een goede administratie te voeren? Dan help ik u graag door uw administratie deels of volledig over te nemen.

Als professionele boekhouder uit Drachten en omgeving kan ik u helpen met de volgende zaken:

  • Het opstellen van een ondernemingsplan.
  • Het bieden van professionele begeleiding aan ondernemers die zelf hun administratie willen voeren.
  • Het volledig verzorgen van uw administratie.
  • Het indienen van de btw-aangifte.
  • Het indienen van de aangifte inkomsten- of vennootschapsbelasting.
  • Het opstellen van begrotingen en/of prognoses.
  • Het opstellen en bespreken van de jaarrekening.

Als professionele boekhouder uit Friesland kan ik u helpen als u alles aan mij uit wil besteden, maar ook als u juist dingen zelf wil organiseren. Ik sta klaar voor de ervaren ondernemer met meerdere bedrijven op zijn of haar naam, maar ook voor de startende ondernemer die ondersteuning nodig heeft in de opstartfase van het ondernemerschap.

Meer weten over mijn dienstverlening? Neem dan contact met mij op, zodat ik u meer over mijn diensten kan vertellen. Vrijblijvend kennis maken met deze boekhouder uit Smallingerland en omgeving? Maak dan een afspraak voor een geheel gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in Friesland.